Job hos køreskolenPLUS

Job som kørelærer hos køreskolenPLUS

Er du kørelærer? Og vil du gerne arbejde et sted hvor der er fokus på undervisning i høj kvalitet, og at eleverne skal have en god oplevelse i deres kørekortforløb? Og knap så meget fokus på ‘discount’ eller på at det gælder om at få så mange elever igennem som muligt? Så er køreskolenPLUS en arbejdsplads for dig 🙂

Vores værdier:
Undervisning i høj kvalitet
God tid til den enkelte elev
Vi vil skabe dygtige og sikre bilister
Frihed under ansvar

Løn
Som du kan se ovenfor, så stiller vi krav til dig som kørelærer. Vi skal ikke være den billigste køreskole, men den bedste. Vi ved også, at god kvalitet koster, og derfor kan vi også tilbyde dig en attraktiv løn. Vi ønsker et samarbejde der kan fungere på lang sigt, og hvor du som kørelærer kan tjene det samme som hvis du havde din egen køreskole.

Egen bil og CVR nummer
Mange kørelærere foretrækker at have eget CVR nummer og egen bil. Så fakturerer du vores virksomhed for de timer du bruger, og kan benytte din skolevogn privat. Dette giver mulighed for den højeste indtjening. Du tilbydes en pris pr. lektion a 45 minutter på 340 kr. + moms. Vi hjælper gerne med at skaffe en egnet skolevogn og giver råd vedr. ombygning, økonomi etc.

Ansat hos køreskolenPLUS uden egen bil
Vi kan også stille skolevogn til rådighed, og ansætte dig på en fast timeløn, hvor der også spares feriepenge op. Din løn vil her være 210 kr./lektion.

Jobbet som kørelærer
Som udgangspunkt søger vi en ekstra kørelærer til Vejen. Du vil i starten primært arbejde med kørelektioner og baner, hvor du får dine egne elever du skal køre igennem fra start til slut. Senere vil du også forestå teoriundervisning, fra vores lokale der ligger i Vejen Idrætscenter.

Vil du vide mere?
Ring til Thomas (60601020) eller Lena (22408321) og få en snak. Eller send os en mail på info@koreskolenplus.dk. Vi glæder os til at høre fra dig 🙂

Lena V. Carstensen, kørelærer.

Lena er 43 år, og har mere end 12 års erfaring som kørelærer, samt mange tilfredse elever og sikre bilister bag sig.
Hun har desuden en pædagogisk formidleruddannelse bag sig, som betyder, at hun er rigtig god til at forklare og lære fra sig.
Tlf. 22 40 83 21

Thomas K. Carstensen, Bogholderi/Regnskab.

Thomas er 40 år, uddannet cand.merc. fra Syddansk Universitet.
Når du modtager en regning fra køreskolenPLUS, så er det Thomas der har sendt den ud, så hvis du har spørgsmål om din regning så kan du bare skrive eller ringe til ham 🙂 Det er som regel også Thomas der svarer, når du ringer på vores hovednummer.
Tlf. 60 60 10 20

 • 5 star review  Jeg er glad for at jeg valgte Lena, som min kørelærer, vi har haft nogle hyggelige køretimer og teorien er gået som en leg. Så en hel igennem suveræn køreskole & kørelærer, som jeg klart kan anbefale til alle der skal igang med at tage kørekort.

  Line Gram Hansen Avatar Line Gram Hansen
  19/04/2014

  5 star review  Jeg er super glad for at have valgt køreskolenPLUS. Anita har som kørelære formået at finde en god balance imellem seriøsitet og humor og dette gør, at man slapper af og føler sig godt tilpas. Jeg er meget tilfreds med forløbet!

  Line Haahr Hansen Avatar Line Haahr Hansen
  08/05/2014
 • 5 star review  Super god køreskole, og virkelig hyggelige teori og køretimer 🙂

  Josefine Jørgensen Avatar Josefine Jørgensen
  15/08/2016

  5 star review  Super dygtig kørelære støtter en så man ikk gi'r op når teori prøven ikk lige går første gang og tror på en hele vejen igennem 🙂 Kan klart anbefaldes

  Alexia Pedersen Avatar Alexia Pedersen
  06/03/2014
 • 5 star review  Super god kørelærer og skole! den kan kun anbefales!:)

  Lotte Van Beest Benner Avatar Lotte Van Beest Benner
  07/02/2014

  5 star review  Lena er en flink og dygtig kørelærer. Det har afspejlet sig både i teoriundervisningen og i bilen, hvor der altid har været en god stemning.

  Marcus Franck Avatar Marcus Franck
  31/03/2015
 • 5 star review  Man kan få det hele med og det er nemt at lære 😀 Hun er altid i godt humør og tar alting med et smil, og oplyser hele ens dag, så man aldrig behøver at være bange for at køre bil 😀 Og huskereglerne sidder fast 😉

  Emil Ejbye Thorsen Avatar Emil Ejbye Thorsen
  07/04/2015

  5 star review  Super hyggelige teori- og køretimer. Køreskolen+ kan klart anbefales!

  Nicklas Bruslund Avatar Nicklas Bruslund
  29/01/2016
 • 5 star review  rigtig dygtig kørelærer som tager hensyn til en persons behov og meget dygtig til at lære fra sig. jeg er meget glad for at have taget mit kørekort ved køreskolenPLUS fordi at man bliver taget godt imod og der er tid til at få forklaret alle regler på en god måde. køreskolenPLUS er rigtig god til at undervise udlændinge.

  Somjai Wiset Avatar Somjai Wiset
  23/11/2014

  5 star review  Jeg vil helt klart anbefale køreskolen plus til andre der søger et sted hvor teorien kommer ind på en klar og spændende måde, et sted hvor man føler sig velkommen og godt tilpas og til dem der vil have en garanti for søde kørelærere

  Camilla Rahbæk Avatar Camilla Rahbæk
  21/05/2014
 • 5 star review  Jeg er super glad for at Lena var min kørelærer, hun var ikke kun min kørelærer men også en super god veninde, som jeg kommer til at mangle!

  Heidi Myhre Avatar Heidi Myhre
  07/04/2014

  5 star review  Jeg er så glad for at jeg valgte Lena! En kørelærer, som forstår at presse en, men på en fed måde og en måde, der ikke stresser! Noget af det bedste er at teoritimerne ligger lige efter skoletiden og det var også hovedgrunden til at jeg valgte Lena. Det gør tingene nemmere når man kommer udenbys og skal have et kørekort. Jeg kan ordne det hele på en gang! 🙂

  Tanja Højrup Sørensen Avatar Tanja Højrup Sørensen
  21/01/2014