Vejledende Helbredsmæssig Køretest

VHK

Vejledende Helbredsmæssig Køretest

  • 2 kørelektioner på vej
  • Leje af skolevogn til køretesten
  • Oprettelse og administration.
  • Bestilling af prøvetid hos Færdselsstyrelsen.

Der er ikke prøvegebyr til Færdselsstyrelsen for aflæggelse af køretesten. Hvis du ønsker flere kørelektioner end de 2 der er i pakken, så koster de 600 kr. pr. stk.

Pris: 1.995,-

Tilmeld dig nu

VHK Vejledende Helbredsmæssig Køretest i Vejen og Kolding
Information om VHK

Har du brug for en Vejledende Helbredsmæssigt Køretest i Vejen eller Kolding, så kan vi hjælpe dig. Vi har lavet en fornuftig pakke, der giver dig de bedste chancer for at beholde dit kørekort. Vi afholder den første kørelektion i god tid inden din køretest. Hvis vi så finder ud af, at det vil være godt at øve lidt ekstra, så har vi god tid til at nå det inden din køretest. Den sidste lektion i pakken afholder vi lige inden køretesten, så du er ‘varmet’ godt op, og har de bedste forudsætninger for at kunne bestå. Vi sørger selvfølgelig også for, at bestille en tid til din VHK køretest hos Færdselsstyrelsen.

Hvorfor Vejledende Helbredmæssig Køretest?
Din læge eller Styrelsen for Patientsikkerhed kan stille tvivl om, hvorvidt du fortsat er egnet til at køre bil. Dette kan være grundet alderdom, eller hvis man har været udsat for en ulykke. Hvis lægen vurderer at der er behov for VHK test, så vil du modtage en indkaldelse fra politiet. Du kan læse mere om Vejledende Helbredsmæssig Køretest hos Færdselsstyrelsen – klik her.

Hvis der er noget du er i tvivl om, så er vi kun et telefonopkald væk. Ræk endelig ud.

Betaling

Betaling for VHK forløb skal ske umiddelbart efter din tilmelding. Inden for 24 timer efter din tilmelding modtager du en regning som kan betales med MobilePay. Alternativt overføres til Regnr.: 3203 Kontonr.: 10983029.

Spørgsmål?

Spørg i livechatten, ring på 60601020 eller send os en email. Vi svarer altid inden for 24 timer. Vi snakkes ved!

Tilmeld dig nu