Værdisæt

Hvorfor er det vigtigt?

Her kan du læse lidt om vores værdigrundlag. Alt for mange køreskoler er i dag drevet af kvantitet frem for kvalitet. køreskolenPLUS ønsker at tilbyde vores elever en høj kvalitet i både teoriundervisningen samt køreundervisningen. Dermed skabes det rette fundament for fremtidens bilister. Alt sammen til fair priser.

Gode rammer
Vi ønsker at skabe en god oplevelse for vores elever, under gode rammer. Det skal være rart at komme på skolen, og vores elever skal være tilfredse og glade for at have valgt os som køreskole. Vi laver derfor løbende kvalitetsundersøgelser, for at sikre os, at vi tilbyder de ting eleverne efterspørger, og at vi i tilstrækkelig grad lever op til og overstiger vores elevers forventninger.

Tryghed
Vi skaber betingelserne for, at du som elev kan udvikle dig fra den usikre ælling til den selvsikre svane bag rattet. Om det tager 20 eller 30 timer er meget individuelt, og derfor bliver køreundervisningen også planlagt individuelt, så den passer til lige netop dig. Dermed får du det største udbytte af dit forløb hos køreskolenPLUS. Pga. høj kvalitet i undervisning så har de fleste af vores elever ikke behov for ekstra timer før de kan bestå en køreprøve. De kan dermed nøjes med de timer der er i lovpakkenPLUS.

Lidt mere PLUS for pengene
Ved at forsøge at være de bedste undervisere sikrer vi, at vores elever lærer mest muligt på den afsatte tid. Dette sker, fordi den pædagogiske tilgangsvinkel er meget vigtig for, hvor hurtigt vores hjerne kan lære og lagre ny information. I sidste ende betyder det, at dit kørekort kan blive billigere, fordi det er nødvendigt med færre ekstralektioner end ellers.
Vi vil gerne belønne de elever, der giver den ekstra skalle med at studere teorien. Derfor er der altid en præmie hvis man får 0 fejl til teoriprøven 😊 Det er blot nogle af de ekstra ting du får med, som elev hos køreskolenPLUS.

Hold øje med vores Facebook side, hvor du kan følge med i hvad vi laver. Følg med på Facebook – Klik her

I tvivl om noget? Så spørg endelig! Vi svarer altid inden 24 timer!