LovpakkenPLUS – Pris

Vores lovpakke:
lovpakkenplus

Indeholder al obligatorisk undervisning, plus lidt ekstra!

  • 16 kørelektioner på vej
  • Teoriforløb inkl. alt (holdundervisning)
  • Ubegrænset teoriundervisning – kom så ofte du vil.
  • Manøvrebane med bil (4 x 60 minutter)
  • Køreteknisk anlæg inkl. transport til/fra (4 x 60 minutter)
  • Ekstra køretid inden køreprøven
  • Leje af skolevogn til køreprøve.
  • Fri adgang til bedrebilist.dk gennem hele forløbet (Værdi 395,-)
  • 0 fejl ved teoriprøven – Så gir vi en billet til Musik i Gryden!

Tilmeld dig nu
Derudover skal der betales for prøvegebyr til politiet (600,-)

Næste ledige holdstart: 30. april

Kørekort / Køreskole Grindsted og VW Bilnøgle

 

Det skal du være opmærksom på når du vælger køreskole: Er køreskolen medlem af Dansk Kørelærer Union? Et medlemsskab af Dansk Kørelærer Union betyder, at du er bedre stillet som elev, hvis køreskolen ikke lever op de krav der stilles. Ligeledes sikrer et medlemsskab af DKU, at køreskolen er opdateret med den seneste viden. Der er desværre flere køreskoler i Grindsted, der ikke er medlem af DKU, så vær på vagt over for det. KøreskolenPLUS har været godkendt medlem af DKU siden opstarten i 2011.

Betaling

Betaling for lovpakkenPLUS sker ad 3 omgange. Ved tilmelding betales 1.000 kr i depositum. 2 uger efter holdstart betales først rate som er på 5.400,-. Ca. halvvejs i forløbet betales sidste rate på 5.595,-. Hvis du hellere vil betale hele beløbet med det samme er du også meget velkommen til det. Hvis du har haft ekstra kørelektioner skal disse afregnes inden køreprøven. Pris pr. ekstra kørelektion er 480,-

Depositum

Hos køreskolenPLUS kører vi med små hold, for at sikre god tid til den enkelte elev. Det betyder, at der ofte er udsolgt flere uger inden holdstart. Vi har desværre været udsat for, at elever er sprunget fra i sidste øjeblik eller ikke er mødt op. Det betyder at vi pludselig får “huller” på holdene, som andre ellers kunne få glæde af. For at undgå dette, og dermed kortere ventetider, skal der ved tilmelding betales et depositum på kr. 1000,- Dit depositum vil så blive modregnet på din første regning, efter du er startet. Ved afbestilling mindre end 14 dage før holdstart, tilbagebetales depositum ikke.

Forudsætninger for at få kørekort

Imens du er igang med at tage kørekort, skal du gennemføre et færdselsrelateret førstehjælpskursus, samt få foretaget en lægeerklæring hos din egen læge. Vi anbefaler at du får foretaget en lægeerklæring så hurtigt som muligt efter du er begyndt på dit forløb hos køreskolenPLUS. Førstehjælp kan tages hos RouteSafe i Magion Grindsted. Læs mere om færdselsrelateret førstehjælp. Læs mere om lægeerklæring.

Spørgsmål?

Spørg i livechatten, ring eller send os en email. Vi svarer altid inden for 24 timer. Vi snakkes ved!