Holdstart

Holdstart 2019

Tirsdag d. 30. april 2019 kl. 15.30 FÅ LEDIGE PLADSER

Torsdag d. 1. august 2019 kl. 15.30 UDSOLGT

Torsdag d. 10. oktober 2019 kl. 15.30 UDSOLGT

Tirsdag d. 19. november 2019 kl. 15.30

Tilmeld dig nu

Vi har særdeles tilfredse elever og en meget lav dumpeprocent!

Det er skam ikke bare noget vi selv siger. 99% af vores elever vil anbefale køreskolenPLUS til deres venner og veninder, og vi har meget høje anmeldelser på facebook. Desuden består 9 ud af 10 elever hos KøreskolenPLUS deres køreprøve i første forsøg! Hos køreskolenPLUS får du en rigtig god oplevelse når du skal tage kørekort.

Kørekort i ‘Stress og jag’ eller i ‘Ro og mag’?

Mange køreskoler reklamerer med korte forløb på 1-1,5 måned. De glemmer desværre at fortælle, at et kørekortforløb svarer til 14 dages fuldtidsarbejde! Hos køreskolenPLUS er teoriundervisning 1 gang om ugen, og løber over en periode på ialt 10 uger. Det er et behageligt tempo, der gør at du stadig har tid til fritidsjob, skole, lektier, vennerne og veninderne imens du tager kørekort. Teoriundervisning er altid på samme ugedag og tidspunkt som holdstart. Teoriundervisningen varer ca. 2 timer pr. gang. Det giver dig en god oplevelse, når du tager kørekort.

Du kan starte med at tage kørekort 3 måneder før din 17 års fødselsdag.

Fravær pga. studietur, ferie, sygdom o.l.

Ifølge loven er det tilladt, at være fraværende fra 1 teorigang (4 lektioner). Så hvis du bliver syg eller ikke har mulighed for at deltage, så kan du selvstudere for den pågældende dag. Med andre ord, kan du godt starte på et teorihold, selvom du er nødt til at være fraværende første gang, eller senere i forløbet. Vi finder som regel en løsning, hvor du får lidt individuel undervisning – uden at det koster ekstra.