Holdstart

Holdstart 2020 i Vejen

Torsdag d. 20. maj 2021 kl. 15.30 UDSOLGT

Tirsdag d. 3. august 2021 kl. 15.30 UDSOLGT

Torsdag d. 2. september 2021 kl. 15.30 UDSOLGT

Tirsdag d. 5. oktober 2021 kl. 15.30 UDSOLGT

Torsdag d. 11. november 2021 kl. 15.30 UDSOLGT

Torsdag d. 6. januar 2022 kl. 15.30 UDSOLGT

Tilmeld dig nu

Vi har særdeles tilfredse elever og en meget lav dumpeprocent!

Det er skam ikke bare noget vi selv siger. 99% af vores elever vil anbefale køreskolenPLUS til deres venner og veninder, og vi har meget høje anmeldelser på facebook. Desuden består 9 ud af 10 elever hos KøreskolenPLUS deres køreprøve i første forsøg! Hos køreskolenPLUS får du en rigtig god oplevelse når du skal tage kørekort.

Kørekort i ‘Stress og jag’ eller i ‘Ro og mag’?

Mange køreskoler reklamerer med korte forløb på 1-1,5 måned. Et kørekortforløb svarer til 14 dages fuldtidsarbejde, hvilket kan være svært at få presset ind i en travl hverdag. Vi har derfor valgt, at teoriundervisningen foregår 1 gang om ugen, og løber over en periode på ialt 10 uger. Det er et behageligt tempo, der gør at du stadig har tid til fritidsjob, skole, lektier, vennerne og veninderne imens du tager dit kørekort i Vejen. Det fungerer rigtig godt! Fra du starter hos KøreskolenPLUS Vejen køreskole, til du har kørekortet i hånden går der typisk 3 måneder. Teoriundervisning er altid på samme ugedag og tidspunkt som holdstart. Teoriundervisningen varer ca. 2 timer pr. gang. Det giver dig en god oplevelse, når du tager kørekort.

Du kan starte med at tage kørekort 3 måneder før din 17 års fødselsdag.

Fravær pga. studietur, ferie, sygdom o.l.

Ifølge loven er det tilladt, at være fraværende fra 1 teorigang (4 lektioner). Så hvis du bliver syg eller ikke har mulighed for at deltage, så kan du selvstudere for den pågældende dag. Jeg hjælper dig med hvordan du skal gøre. Med andre ord, kan du godt starte på et teorihold, selvom du er nødt til at være fraværende første gang, eller senere i forløbet. Vi finder som regel en løsning, hvor du får lidt individuel undervisning – uden at det koster ekstra.