Holdstart

Holdstart 2023/2024 i Vejen

Tirsdag d. 6. august 2024 kl. 15.30 FÅ LEDIGE PLADSER

Torsdag d. 5. september 2024 kl. 15.30

Tirsdag d. 22. oktober 2024 kl. 15.30

Torsdag d. 21. november 2024 kl. 15.30

Tilmeld holdstart i Vejen

 

Kørekort i Holsted?

Vi tilbyder også holdstart i Holsted. Se tidspunkter for Holsted her.

Kørekort i Vorbasse?

Vi tilbyder også holdstart i Vorbasse. Se tidspunkter for Vorbasse her.

 

Vi har særdeles tilfredse elever og en meget lav dumpeprocent!

Det er skam ikke bare noget vi selv siger. 99% af vores elever vil anbefale køreskolenPLUS til deres venner og veninder, og vi har meget høje anmeldelser på facebook. Desuden består 9 ud af 10 elever hos KøreskolenPLUS deres køreprøve i første forsøg! Hos køreskolenPLUS får du en rigtig god oplevelse når du skal tage kørekort.

Kørekort i ‘Stress og jag’ eller i ‘Ro og mag’?

Mange køreskoler reklamerer med korte forløb på 1-1,5 måned. Et kørekortforløb svarer til 14 dages fuldtidsarbejde, hvilket kan være svært at få presset ind i en travl hverdag. Vi har derfor valgt, at teoriundervisningen foregår 1 gang om ugen, og løber over en periode på ialt 9 uger. Det er et behageligt tempo, der gør at du stadig har tid til fritidsjob, skole, lektier, vennerne og veninderne imens du tager dit kørekort i Vejen. Det fungerer rigtig godt! Fra du starter hos KøreskolenPLUS Vejen køreskole, til du har kørekortet i hånden går der typisk 3 måneder. Teoriundervisning er altid på samme ugedag og tidspunkt som holdstart. Teoriundervisningen varer ca. 2 timer pr. gang. Det giver dig en god oplevelse, når du tager kørekort.

Du kan starte med at tage kørekort 3 måneder før din 17 års fødselsdag.

Fravær pga. studietur, ferie, sygdom o.l.

Ifølge loven er det tilladt, at være fraværende fra 1 teorigang (4 lektioner). Så hvis du bliver syg eller ikke har mulighed for at deltage, så kan du selvstudere for den pågældende dag. Jeg hjælper dig med hvordan du skal gøre. Med andre ord, kan du godt starte på et teorihold, selvom du er nødt til at være fraværende første gang, eller senere i forløbet. Vi finder som regel en løsning, hvor du får lidt individuel undervisning – uden at det koster ekstra.