Slut med interaktiv undervisning! Endelig!

Slut med interaktiv undervisning! Endelig!
Snart bliver det ulovligt kun at undervise sine elever vha. computere. Der skal være dialog imellem kørelærer og elev, og eleverne skal undervises på holdbasis i de emner hvor der skal foregå holdningsbearbejdning.

Læs artiklen hos Jyllandsposten her: http://jp.dk/indland/trafik/article2783881.ece

Det er en god nyhed for os. Vi har kun holdundervisning, og tilbyder interaktiv undervisning som repetition og supplement til den undervisning eleverne får på klassen. Vi konkurrerer mod andre køreskoler, der ikke bruger den tid og energi på teoriundervisningen som er ønskeligt. De kørelærere kan istedet sidde og lave regnskab og andre opgaver imens deres elever underviser sig selv på computeren. Det skaber en unfair konkurrence, og det er dejligt at der nu, delvist, bliver rettet op på det. Når vi skriver delvist er det fordi, det kun er enkelte emner det er påkrævet at eleverne gennemgår på holdbasis.

Vi er ikke i tvivl om, at holdundervisning er den bedste måde at lære og forstå færdselsloven. Misforståelser bliver rettet og tvivlsspørgsmål bliver besvaret med det samme. Vi er glade for det og vores elever er glade for det. Velkommen til holdundervisning hos køreskolenPLUS 🙂