Disse 8 ting skal du overveje, når du vælger køreskole i Vejen

Vælg Køreskole i Vejen
Valg af køreskole i Vejen

Hvor du skal tage dit kørekort, er en af de største beslutninger du kommer til at træffe, og det kræver meget overvejelse. I Vejen er der en håndfuld køreskoler, der alle tilbyder dig, at du kan tage dit kørekort hos dem. Så hvem skal man vælge? Nedenfor har vi skitseret de vigtigste ting, du skal overveje inden du vælger køreskole, og selvfølgelig også fremhævet, hvad køreskolenPLUS tilbyder inden for hvert af de 8 ting du bør overveje, inden du træffer dit valg.

1. Beståelsesprocent

Ikke alle køreskoler offentliggør deres beståelsesprocent, så det kan være svært at sammenligne dette. Vi havde i 2021 en beståelsesprocent ved køreprøven på 94%! Landsgennemsnittet ligger på ca. 70%. Det er godkendt!

2. Beliggenhed

De fleste køreskoler i Vejen ligger lige i centrum, og alle køreskolerne ligger i gå-afstand fra både VBC og Vejen Gymnasium. KøreskolenPLUS ligger i Vejen Idrætscenter, hvilket er lige ved siden af gymnasiet, og meget tæt på Askov.

3. Din kørelærer

Du kommer til at tilbringe mere end 50 timer sammen med din kørelærer, når alt regnes sammen. Det er derfor vigtigt, at du har en god kemi med din kørelærer. Desuden er det også særdeles vigtigt, at din kørelærer er dygtig, og formår at udfordre dig lige tilpas meget til, at du lærer det du skal, så effektivt som det er muligt for dig. Der er stor forskel på, hvor meget de enkelte køreskoler når at lære deres elever, på de 24 lektioner der er inkluderet i lovpakken.

4. Anmeldelser

Vælg en køreskole med et godt ry. Pas på med at vælge køreskole, blot fordi mange vælger den pågældende køreskole. Det betyder ikke det er den rigtige køreskole for dig. Læs anmeldelser fra tidligere elever, f.eks. på facebook eller google, tag evt. med til et infomøde og dan dig et indtryk af kørelæreren. Det skal gerne være en god oplevelse at tage kørekort!

5. Hvornår undervises der?

Nogle køreskoler har teoriundervisning om aftenen, andre har det i dagtimerne. Teoriundervisningen hos køreskolenPLUS ligger lige efter skole, kl. 15.30. Så slipper du for at tage hjem, og så skulle afsted igen. I forhold til kørsel, så har vi små hold, og derfor kan vi nemmere tilpasse din køretid, så du slipper for fravær. Vi kan ikke helt undgå fravær – det er der ingen køreskoler der kan.

6. Skolevognen

Du kommer til at bruge mindst 16 lektioner bag rattet i skolevognen. Derfor er det vigtigt, at bilen er nem at køre, ikke har for store blinde vinkler og har det ekstraudstyr, der hjælper dig til at lære at køre bil på bedst mulig vis. Nogle køreskoler har flere biler, og så kan det selvfølgelig være svært at vide hvilken bil du kommer til at køre i. Hos køreskolenPLUS kommer du til at køre i en ny VW T-ROC fra 2018. En bil der er perfekt som skolevogn og nem at køre.

7. Pris

Hvad koster et kørekort? Det er umuligt at svare på. Noget af det sværeste at vælge ud fra, er prisen. Det er ikke et ‘standard’ produkt man køber, og den endelige pris kan variere utroligt meget. Hvis en elev f.eks. ikke består, så koster det ekstra. Hvis en elev skal have ekstra køretimer, så koster det ekstra. Der kan være forskel på, hvad der er inkluderet i lovpakkens pris, og hvad der ikke er. Hvilke ekstra ydelser man får med, og hvilke man ikke gør. Du kan se vores pris på kørekort her.

8. Bæredygtighed

“There is no planet B” udtalt af Richard Branson. Går du op i miljøet, så undersøg om din køreskole har en grøn profil. Kører de f.eks. i diesel eller benzin biler? Kompenserer de for deres CO2 udledning? KøreskolenPLUS er en CO2 neutral køreskole. Det betyder, at vi planter et træ for hver elev der tager kørekort hos os, i samarbejde med de danske folkeskove.

Læs mere og tilmeld

 • Helt fantastisk kørelære, som lære super godt fra sig! Man føler sig altid godt tilpas og der mangles ingenting til undervisningerne!

  Masja Reinhard Avatar Masja Reinhard
  26/05/2014

  Man kan få det hele med og det er nemt at lære 😀 Hun er altid i godt humør og tar alting med et smil, og oplyser hele ens dag, så man aldrig behøver at være bange for at køre bil 😀 Og huskereglerne sidder fast 😉

  Emil Ejbye Thorsen Avatar Emil Ejbye Thorsen
  07/04/2015
 • Lena er en flink og dygtig kørelærer. Det har afspejlet sig både i teoriundervisningen og i bilen, hvor der altid har været en god stemning.

  Marcus Franck Avatar Marcus Franck
  31/03/2015

  Super god kørelærer og skole! den kan kun anbefales!:)

  Lotte Van Beest Benner Avatar Lotte Van Beest Benner
  07/02/2014
 • Super hyggelige teori- og køretimer. Køreskolen+ kan klart anbefales!

  Nicklas Bruslund Avatar Nicklas Bruslund
  29/01/2016

  Jeg er så glad for at jeg valgte Lena! En kørelærer, som forstår at presse en, men på en fed måde og en måde, der ikke stresser! Noget af det bedste er at teoritimerne ligger lige efter skoletiden og det var også hovedgrunden til at jeg valgte Lena. Det gør tingene nemmere når man kommer udenbys og skal have et kørekort. Jeg kan ordne det hele på en gang! 🙂

  Tanja Højrup Sørensen Avatar Tanja Højrup Sørensen
  21/01/2014
 • rigtig dygtig kørelærer som tager hensyn til en persons behov og meget dygtig til at lære fra sig. jeg er meget glad for at have taget mit kørekort ved køreskolenPLUS fordi at man bliver taget godt imod og der er tid til at få forklaret alle regler på en god måde. køreskolenPLUS er rigtig god til at undervise udlændinge.

  Somjai Wiset Avatar Somjai Wiset
  23/11/2014

  virkelig glad for at jeg valgte at tage det ved Lena.. 🙂

  Sebastian Høj Leerskov Avatar Sebastian Høj Leerskov
  20/01/2014
 • Jeg vil helt klart anbefale køreskolen plus til andre der søger et sted hvor teorien kommer ind på en klar og spændende måde, et sted hvor man føler sig velkommen og godt tilpas og til dem der vil have en garanti for søde kørelærere

  Camilla Rahbæk Avatar Camilla Rahbæk
  21/05/2014

  Jeg er super glad for at Lena var min kørelærer, hun var ikke kun min kørelærer men også en super god veninde, som jeg kommer til at mangle!

  Heidi Myhre Avatar Heidi Myhre
  07/04/2014
 • Lena er en super dygtig kørelærer, er mere end tilfreds med at jeg har valgt at tage mit kørekort hos KøreskolenPLUS!

  Henriette Buch Lauersen Avatar Henriette Buch Lauersen
  10/04/2014

  Super dygtig kørelære støtter en så man ikk gi'r op når teori prøven ikk lige går første gang og tror på en hele vejen igennem 🙂 Kan klart anbefaldes

  Alexia Pedersen Avatar Alexia Pedersen
  06/03/2014