Status efter 3,5 år med Køreskole i Vejen

Status efter 3,5 år med Køreskole i Vejen
Jeg har været kørelærer siden 2007. Først i Esbjerg som ansat kørelærer, og efter nogle år valgte jeg at åbne min egen køreskole i Grindsted. Men men… Nogle gange skal der ske noget nyt, og for 3,5 år siden besluttede jeg, at flytte min køreskole til Vejen, fordi jeg har en tættere tilknytning til Vejen end til Grindsted.

Jeg er rigtig glad for, at jeg valgte at starte min køreskole i Vejen. 3,5 år senere kan jeg se tilbage på, at jeg er blevet rigtig godt modtaget af alle de skønne elever i Vejen. Jeg har haft udsolgt på samtlige af mine hold, og jeg opfordrer altid kommende elever til at melde sig på i rigtig god tid. Man kan altid se en oversigt over holdstart til kørekort her. Elevtilfredsheden er rigtig stor i min køreskole, og jeg er taknemmelig for enhver glad og tilfreds elev der får kørekort hos mig. Hvis man kigger på beståelsesprocenten, så består over 90% af mine elever deres køreprøve i første forsøg. Til sammenligning ligger landsgennemsnittet på ca. 70%.

I løbet af de 3 år er der også sket lidt nyt med undervisningen. Mit undervisningssystem er blevet opdateret, og jeg har ændret teoriforløbet fra 10 til 9 gange, hvilket giver lidt mere fleksibilitet.

Jeg glæder mig til de næste mange år i Vejen 🙂 Rigtig god jul.